Un seminar electrizant

Saptamana aceasta marti am fost la un seminar deosebit: Atrage abundenta in viata ta tinut de Florin Pasat. De ce deosebit? Din doua motive: faptul ca Florin si-a imbunatatit modul de prezentare fata de workshopul tinut in primavara si faptul ca au fost auditori deosebiti care au creat o energie foarte puternica in sala.

Tema seminarului: cum putem atrage abundenta in viata noastra pe planul dorit, dar cu focalizare pe cel al banilor (avand in vedere ca fiecare rezoneaza la acest subiect comparativ cu cel al relatiilor, sanatatii, etc). Acest seminar a fost primul pas urmand peste 2 saptamani workshopul in care se va lucra pe situatii concrete. Un citat mi-a placut foarte mult: „Nu trebuie sa alergi dupa bani ci trebuie doar sa le tii calea”

Am ramas placut surprinsa sa vad atata lume in sala dar si mai placut surprinsa am fost sa vad ca majoritatea s-au inscris si la workshop. Dar pana atunci sunt atenta la miracolele ce imi sunt prin preajma :).

Asa ca vi-l recomand cu mare cladura. E un eveniment ce nu trebuie ratat atunci cand ajunge in orasul vostru sau prin apropiere.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s